Services

Vores arbejde

Fensmark Auto er dit erfarne værksted, der kan varetage en bred vifte af ydelser. Vi kan yde service og reparationer på alle bilmærker. Har du derfor problemer med bilen, eller er det tid til stempel i bogen, kan du trygt henvende dig allerede i dag. Vores mekanikere står klar til at gøre din bil køreklar igen!

Auto Reparation

Fensmark Auto har stor erfaring med selv de mest avancerede autoreparationer. Vi kan håndtere stort som småt, hvad enten det er en pære i bilen, der lyser, mindre karroseriskader og bilkabuler eller i forbindelse med klargøring til syn. Kontakt og hør om dine muligheder!

Service og eftersyn

Bibehold fabriksgarantien ved service og eftersyn af os. Vi sætter stemplet i bogen ud fra det enkelte mærke. Vi laver services efter fabrikantens foreskrifter, bilens mærke og type. Vi tilpasser derfor hver enkel bilservice efter bilens behov og tager selvfølgelig også højde for dine individuelle ønsker til eftersynet.

Dæk og fælge

Vi udfører alt i udskiftning og montering af dæk samt reparation og afkodning af dæktryksensorer. Vi forhandler også dæk og fælge, samt vi har dækhotel. Vores dækhotel koster 250,- +moms pr. halve år, hvilket passer med sæsonskiftet og udskift af sommer- til vinterdæk eller omvendt. 

Stenslagreperation / udskiftning af glas

Er uheldet ude, og har du fået et stenslag, en revne eller en skade i ruden? Vi reparerer og udskifter professionelt med nyt glas. Vi kan skifte og reparere alle typer bilmærker, uanset hvilken model det er. Har du derfor revner, fejl eller skader i din bilrude, kan du trygt henvende dig allerede i dag.

Trafikskader via forsikringsselskab

Fensmark Auto er dit kompetente værksted, der kan hjælpe dig med din trafikskade, når du kommer ud for et uheld. Vi har meget erfaring og kan håndtere trafikskader i samarbejde med dit forsikringsselskab. Vi kan gøre din bil køreklar, skifte delene, reparere skaderne – mens du låner en lånebil.

Fejlfinding af motorstyringssystemer

Vi kan stå for alle typer fejlfinding i alle bilens motorstyringssytemer og sikkerhedssytemer. Vi aflæser med stor ekspertise og finder frem til den problemtik, du oplever med din bil. Du kan derfor trygt henvende dig, hvis lampen lyser, bilen siger mærkelige lyde, eller du blot har mistanke om fejl.

Kontakt os eller kom ned og få en uforpligtende snak!

Du er velkommen til at henvende dig for en uforpligtende snak om dine muligheder hos os. Hos Fensmark Auto står vi klar til at hjælpe med stort som småt. Kom forbi værkstedet i åbningstiden, smid os en besked eller ring!